24 november 2008

Premiär för årets talang – Zara

I lördags gjorde Zara – årets vinnare av TV4:s artisttävling Talang 2008 – sin första konsert som huvudattraktion med fullt program. Det var näst intill fullsatt framför stora scenen på Dieselverkstaden i Sickla när Zara (som fortfarande bara är 10 år gammal) bl.a framförde flera av de nyskrivna låtarna från sitt kommande debutalbum.

Trots oturen att drabbas av en krånglande ljudanläggning lyckades hon med eftertryck bevisa att hon verkligen är ett exceptionellt löfte som sångerska.

För närvarande arbetar Zara (som heter Larsson i efternamn) i studion på det kommande album som med Joakim Stenhammar som A&R-ansvarig spelas in för utgivning någon gång nästa år. I somras släppte Sony BMG som första singel Zaras version av Celine Dions My Heart Will Go On, som var en av de låtar hon tidigare i år tävlade med när hon segrade i Talang 2008.
Claes Olson