12 november 2008

081112

Bertil Holmgren 25 år
Den här månaden är det exakt 25 år sedan Bertil Holmgren (Lights Out!) början sin karriär i musikbranschen som ekonomichef på Virgin Scandinavia, där han anställdes av ingen mindre än Anders Hjelmtorp (idag vd Export Music Sweden, då skivbolagsdirektör). Dåvarande promotionschefen Åsa Nordin (idag skivbolagsdirektör Åsa Törneryd) tillhörde de som glatt hälsade honom välkommen.

I fredags firade nämnda trio 25-årsjubileumet med en stor fest på Berns Salonger i Stockholm. På scenen uppträdde bl.a Janne Schaffer, Ola & The Janglers, kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, Björn Skifs och Elin Ruth Sigvardsson. I det festliga jubileumsminglet syntes bl.a Amanda Jenssen, Kleerup, Lars Winnerbäck, Billy Bolero, Max Martin, Sven-David Sandström, Christian Waltz, Mauro Scocco, Petri Lundén, Lili Assefa, Fredrik Ekander, Jonas Siljemark och Ulf Ekberg (Ace Of Base).