Okategoriserade 13 oktober 2008

Ulf Ekberg till Swedish Music Seminar

Den svenska satsningen Swedish Music Seminar i samband med CMJ Music Week i New York nästa vecka fortsätter att växa. Utöver den så kallade Super Panel där Christer Björkman tillsammans med Anders Johansson (Albot & Albot) kommer att presentera Melodifestivalen är det nu klart med ytterligare en så kallad superpanel.

Ulf Ekberg från Ace of Base kommer att medverka och intervjuas av Billboard Magazines Fred Bronson om The Past, Present & Future of Ace of Base.

Swedish Music Seminar är ett öppet, gratis seminarieprogram som arrangeras i samarbete med bland annat det svenska generalonsulatet i New York och framför allt riktar sig till amerikansk musikbransch och media. Semiariet hålls på eftermiddagen torsdag 23 oktober på Scandinavia House, 58 Park Avenue.

Tidigare bekräftade svenska paneldeltagare är bland annat artisten Jennie Abrahamsson, Carl Blom (Flagstone), Carolina Eriksson (Hagenburg), Patrik Larsson (Lights Out Music Group), Mattias Löfkvist (Hybris/The Swedish Model), Kristofer Kebbon (Svensk Musik) samt ExMS vd Anders Hjelmtorp.
Claes Olson