22 september 2008

Veckans Klipp: Anna Ternheim

Under vinjetten Klippet lyfter vi varje vecka fram ett aktuellt videoklipp. Klippet hittar du i den lilla YouTube-spelaren i högerkolumnen. Under premiärveckan visade vi Hello Saferides singel Anna. Den här veckan innehåller Klippet Anna Ternheims akustiska version av What Have I Done.

Den akustiska versionen av What Have I Done är det första smakprovet från Anna Ternheims tredje album Leaving On A Mayday, som släpps via Universal 12 november. Albumet är producerat av Björn Yttling från Peter Bjorn and John.

Som en present till alla fans ligger den akustiska versionen av What Have I Done uppe för fri nedladdning via Anna Ternheims hemsida. En annan version av låten kommer att släppas som singel den 29 september.
Håkan Durmér

Länk:
Anna Ternheims hemsida