31 mars 2024

SVERIGETOPPLISTAN Första ettan för Hooja

Det låter osannolikt, men när Hooja & Miriam Bryant toppar listan med Vem fan e du? [Roxy/Playground] är det första ettan för norrbottningarna. Albumlistan toppas av C.Gambinos In Memory Of Some Stand Up Guys [Asylum Nordics/Warner].

Hooja har tidigare som bäst legat trea. Duons populäraste låt, Banan melon kiwi & citron har under 84 veckor som bäst legat femma, detta vid sju tillfällen. För Miriam Bryant blir det tredje ettan, tidigare har hon samarbetat med Victor Leksell respektive Yasin vid ettor.

Tidigare ettan Medina faller ett steg med Que Sera [Warner/Warner]. Marcus & Martinus gör likadant och är nu nummer 3 med Unforgettable [Universal/Universal].

Benson Boone fortsätter en intressant (åter)klättring och går från 6 till 4 med Beautiful Things [Night Street/Warner]. Även Ariana Grande klättrar vidare, från 25 till 9 och nu plats 6 med We Can’t Be Friends [Republic/Universal].

Högst placerade nykomling är C.Gambino med Där för dig – acoustic [Asylum Nordics/Warner] som 9. Även Molly Sandén startar starkt med Hålla mig [Milkshake/Sony] som 11.

Intressant nyhet på albumlistorna är Les Big Byrd med Diamonds, Rhinestones and Hard Rain [Chimp Lims/Border] som etta på fysiska listan och vinylditon.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se.

Lars Nylin