20 februari 2024

Dags att nominera till MMF Awards

Den 3 maj hålls den första upplagan av MMF Awards, som kommer att hylla musikbranschtalangerna bakom artister, låtskrivare och livescener. Nu är det dags att nominera potentiella pristagare.

Som MI nyligen kunde berätta arrangeras i år för första gången en gala som enbart fokuserar på den bransch som arbetar bakom personerna i strålkastarljuset. Det är MMF (Music Managers Forum) i Sverige som tagit taktpinnen och bjuder in till galafrukost på Berns den 3 maj, då pristagare kommer att utses i tio kategorier.

Branschen nominerar själva sina bästa prestationer för kalenderåret 2023, via särskilda formulär som finns här. Sista datum för nomineringar är den 6 mars.

I veckan släpps även biljetterna till frukostgalan.

– Vi är extremt tacksamma över responsen från branschen efter att vi offentliggjorde att MMF Awards blir av den 3 maj. Förhandsintresset för biljetterna är stort och vi hoppas att nomineringarna strömmar in, säger Anders Johansson i MMFs styrelse.

Information om hur man köper biljetter släpps på https://www.instagram.com/mmfsweden/.

Christel Valsinger