16 januari 2024

Future Echoes fyller på talarlistan

Den fjärde upplagan av den internationella showcasefestivalen och musikbranschkonferensen Future Echoes arrangeras den 21-13 mars i Norrköping. Bland tidigare klara talare finns t ex Nick Duncan (US) från Sub Pop Records och Robert Meijerink (NL), huvudbokare för Eurosonic Noorderslag. Nu har talarlistan fyllts på ytterligare.

Årets konferens kommer att äga rum på Arbis i Norrköping, som också blir festivalens huvudscen. Därtill kommer flera mindre scener som Rumpan Bar, Vy, Cromwell House, Mitropa och scenerna på Broadway.

Nya bokade talare till konferensdelen av Future Echoes är Ipek Ozsoy från Meta Artist Management & Consultancy (UK), Henriette Heimdal, Head of Business Development och Partnerships UK & Europe för DistroDirect (UK), Jair Hoogland från Sedate Booking (NL), Youtube experten Erik Gossas från Lucille Group (SE), managern Andrea Caswell (CA), Inger Bråten från Killer Inc (NO) och bokaren Jean Charles Medina från 3C Spectacles & Tournèes (FR).

Alla hittills bokade talare och artister till festivaldelen finns att läsa om på https://futureechoes.se.

Christel Valsinger