9 januari 2024

Redrama till Today Is Vintage

Today Is Vintage har skrivit skivkontrakt och managementavtal med finlandssvenska hip hop-artisten Redrama.

Redrama har en lång karriär bakom sig som sträcker sig till 2000-talets början. Debutalbumet Everyday Soundtrack belönades med en European Border Breakers Award medan uppföljaren Street Music vann en finsk Grammis (Emma Gaala).

–  Jag är inspirerad och helt hyped över det här! Känns som att jag äntligen hittat en label som delar min vision, men också kommer att pusha mig vidare. Jag får fokusera på att göra min grej och skapa någonting fräscht och unikt. Att ha en label som inte bara stirrar på streams och playlisting känns som en lottovinst, säger Redrama i ett pressmeddelande.

–Jag har varit ett fan av Redrama i 20 år och han är en av de stora anledningarna till varför jag har ägnat mestadelen av mitt liv till musik. Med det sagt är det en ära att han har valt Today Is Vintage som sitt nya hem. Nya musiken är den bästa och ärligaste jag har hört från Red och vi ser fram emot att dela den med världen, säger Rebin ‘Rebstar’ Shah, grundare och VD på Today Is VIntage

Ett nytt album med Redrama släpps under 2024. Det blir hans första sedan 2014.

Christel Valsinger