18 september 2023

Originalserie på Staccs med MTV-profilen Vanessa Warwick

Musikplattformen Staccs lanserade i helgen sin första originalserie, Heavy Metal HeyDaze. Värd för serien är MTV-profilen Vanessa Warwick.

Warwick, tidigare programledare för MTV-klassikern Headbangers Ball, har tagit fram konceptet ihop med producenten Sara Harding från just MTV.

Heavy Metal HeyDaze kommer enligt ett pressmeddelande att erbjuda tittarna en nostalgisk genomgång av legendariska livespelningar och intressanta diskussioner kring musikgenren. Serien kommer att vara tillgänglig för tittare på Staccs TV-plattformen, via Samsung TV+ och Pluto TV i Norden, samt för användare på www.staccs.com.

Robert Kviby, VD för Staccs, kommenterar: ”Vi är otroligt glada över att presentera Heavy Metal HeyDaze som en del av vårt utbud och som vår första originalserie. Vanessa Warwick kommer att erbjuda en engagerande upplevelse för musikälskare. Vi är övertygade om att tittarna kommer att älska den här serien och vi ser fram emot att erbjuda ännu mer spännande innehåll framöver.”

Det första avsnittet hade premiär söndagen den 17 september och repriser visas på torsdagar kl. 21.00.

Lars Nylin