18 september 2023

Aloaded och Adrian Recordings startar gemensamt förlag

Aloaded och Adrian Recordings utvecklar sitt samarbete och startar ett musikförlag ihop. Först ut är en kontraktering av singelaktuella Stockholmsbandet-bandet Agitator.

”Ett förlagssamarbete med Adrian Recordings känns väldigt naturligt och familjärt. Tillsammans kommer vi kunna tillföra ännu mer värde till ett smått legendarisk svenskt indie-bolag. En rad med spännande upphovspersoner ansluter under hösten. Chansen att jobba med Agitator känns enkelt uttryckt fantastisk, speciellt om man sett detta band live!”  säger Fredrik Zmuda, Head Of Publishing på Aloaded i ett pressmeddelande.

Magnus Bjerkert, Adrian Recordings adderar:

”Har länge funderat på att starta förlag efter alla år som masterägare, men inte känt att jag har nått att lägga på bordet då man åndå jobbar 24/7 för sina artister, men med Aloaded med i bilden faller den pusselbiten på plats och tillsammans blir vi ett sammansvetsat gäng med gedigen branschkunskap med siktet inställt på framtiden och nya spännande samarbeten. Att Agitator blir först ut känns symptomatiskt, ett hungrigare, bättre och mer spännande nytt band kan du inte hitta. De och vi är ämnade för stordåd. ”

Christel Valsinger