16 maj 2023

Nomineringdags för Nordic Music Biz Top 20 under 30

För sjätte året i rad ska NOMEX (Nordic Music Export Programme) sammanställa listan Nordic Music Biz Top 20 under 30, som sätter ljuset på unga talanger i musikbranschens framkant. Till och med de 12 juni går det bra att nominera kandidater.

För att komma ifråga för listan måste kandidaten arbeta i ett musik- eller underhållningsföretag med bas i Norden eller i en kulturell organisation med nära kopplingar till musikbranschen. Kandidater som fyller 30 år under 2023 går bra att nominera.

Juryn utser vinnarna utifrån faktorer som företagets tillväxt, karriärväg, erkännande i branschen, inflytande i branschen under tidigare år, konstnärlig utveckling, innovation, konsertintäkter, försäljning, streaming, kampanjer, radio och tv-reklam.

De utvalda 20 kommer att tilldelas ett diplom under en ceremoni på by:Larm Festival i Oslo den 14 september.

Nominera här.

Christel Valsinger