20 februari 2023

Manifest Talks på Zoom 20-21 februari

Under 20 – 21 februari genomförs årets Manifest Talks på Zoom. Alla som är intresserade av branschens utveckling välkomnas av arrangörerna SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och Sensus Studieförbund.

Årets Manifest Talks genomförs digitalt, och bland programpunkterna finns bl a:

Musikbranschen just nu – hur är läget?
Om branschorganisationernas roll, aktuella frågor och utmaningar. Ludvig Werner – VD IFPI Sverige, Marit Woody – COO Musikförläggarna, Stefan Lagrell – VD SAMI, Alfons Karabuda – ordförande SKAP, och Per Kviman – ordförande MMF/EMMA i samtal med Eva Karman Reinhold – ordförande SOM.

Digital musikutgivning – vad krävs för att nå ut?
Digitaldistributörernas bästa tips, samt presentation av nya tjänsten Cora Music. Jenny Ericsson – Director of Sweden The Orchard, Daniel Tivemark – Country Manager Sweden InGrooves, Daggan Stamenkovic – Country Manager Sweden DanMark Music Group och David Gunnarsson – Master Rights & Relations Cora Music i samtal med Eva Karman Reinhold – ordförande SOM.

Musik och representation – status?
Ett samtal om hur vi bygger en hållbar musikbransch för alla. Elena Wolay – Jazz är farligt, Mahsa Khoshnood – VD Studio Barnhus, DJ och styrelseledamot SOM i samtal med Eva Karman Reinhold – SOM.

Länk till konferensen och mer information finns här: https://www.sensus.se/samarbeta/kultur-och-skapande/musik/sensus-talks/manifest-talks-2023

Daniel Johansson
daniel@musikindustrin.se