7 februari 2023

Jubël förlänger med Kobalt Music

Kobalt Music har förlängt förlagsavtalen med Sebastian Atas och Victor Sjöström i duon Jubël.

Artisterna och låtskrivarna Sebastian Atas och Victor Sjöström slog igenom som Jubël sommaren 2018 med sin tolkning av King Harvests Dancing In The  Moonlight. Singeln, som toppade UK airplay chart, har idag passerat 750 miljoner streams.

Sedan dess har Jubël släppt två EP och singlarna Someone (2020) och Weekend Vibe (2021) har streamats över 54 miljoner respektive 52 miljoner gånger.

Sebastian Atas och Victor Sjöström skrev sina första förlagsavtal med Kobalt 2019.  I och med det nya avtalet fördjupar Kobalt och duon sitt kreativa samarbete.  I dagarna är Jubël  aktuella med singeln No More Tears som släpps på Warner den  10 februari.

På bilden fr v: Felix Kalf Hansen, Johan Ekelund, Lisa Holmgren, Carolina  Kreivi (Kobalt), Victor Sjöström & Sebastian Atas (Jubël).
Foto: Jezzica Sunmo

Christel Valsinger