24 oktober 2022

Universal Music Publishing förstärker Film- och TV-avdelningen

Jonathan Fröberg har rekryterats till Universal Music Publishings Film- och TV-avdelning. Fröberg, som har bakgrund som turnéledare och inom reklambranschen, tillträder tjänsten som Creative Manager.
 
Jonathan Fröberg kommer att jobba med reklamfilm, film, TV och övrig rörlig bild både i Norden och internationellt.

”Jonathan kompletterar vårt team som kreativ motor. Med hans bakgrund som turnéledare och från reklambranschen (på byrån Keep Up Agency) breddar han vår kreativa kompetens och gör vårt erbjudande gentemot reklambyråer, produktionsbolag, regissörer, marknadsavdelningar och andra musikköpare mer komplett. Med Jonathan får vi ett ännu starkare team här på Universal Music Publishing” säger Jonas Holst, Head of Film & TV, Creative.

Jonathan Fröberg kommer närmast från YH-utbildningen Musik- och Eventarrangör i Nyköping. Film- och TV-avdelningen på Universal Music Publishing består av Nadja Chatti, Jonathan Fröberg och Jonas Holst på den kreativa sidan.

Christel Valsinger

Foto: Markus Krunegård