25 september 2022

Silvana Imam på FIFA 23

Silvana Imam är högaktuell med både filmroll och singelsläpp. Filmen Dogborn har MI berätta om. Nu kommer nyheten att singeln Hela vägen upp släppts och kommer att vara med i spelet FIFA 23, Silvana Imam gästas av Jaqe.

”Jag tror vi alla är i behov av ljus just nu. Hela Vägen Upp är en hyllning till alla mina hårt arbetande systrar, syskon och bröder. Speciellt hon som extrajobbar på fiket för att få det att gå runt. Älskar er alla, vi är i det här ihop.”, säger Silvana Imam i ett pressmeddelande.

Hela vägen upp gästas av Jaqe och kommer att vara en del av soundtracket till fotbollsspelet FIFA 23, i spelläget ”Volta”, som funnits med sedan FIFA 20.

Silvana Imam är även aktuell i filmen Dogborn, som nyligen visades på filmfestivalen i Venedig.

I Voltaläget finns även med Graham Lake feat. Avelino med ”Run Em Down”.

Hela innehållet på FIFA 23 och VOLTA här:

https://fifauteam.com/fifa-23-soundtrack-songs/

Lars Nylin