29 augusti 2022

Amadeus i managementavtal med Today is Vintage 

Today is Vintage har skrivit managementavtal med den amerikanska producenten Amadeus, vars framgångar inkluderar multiplatina-säljande låtar till Chris Brown och samarbeten med Justin Bieber, French Montana, Tyga, Trey Songz, 50 Cent, Jennifer Lopez och Wale.

Amadeus är även en del av Diddys producentkollektiv BadBoy/Hitmen.

— I’m absolutely excited about my partnership and being managed by Today Is Vintage. I’ve been in the music business for over 20 years and have gotten plenty of rings. I’m feeling blessed and grateful that the Vintage team appreciates what I’ve done and believes there’s plenty more left to achieve. Platinum Boy Amadeus combined with Today Is Vintage = LEGENDARY, säger Amadeus

— Amadeus har bevisat gång efter gång att han är en favorit bland många av världens största artister. Med en otrolig arbetsmoral och magnetisk energi är vi alla exalterade att få jobba med musikaliska geniet som är Amadeus, säger Rebin ”Rebstar” Shah, VD på Today Is Vintage.

Christel Valsinger