22 augusti 2022

Konferensschemat klart för by:Larm

Den 15 och 16 september äger konferensdelen av årets by:Larm, i Oslo, rum. Många programpunkter kretsar runt synk och flera music supervisors finns på plats för att hålla i masterclasses, panelsamtal, intervjuer och nätverkssessioner.

Bland talarna finns bl a branschpersoner som tillhandahållit musiken för TV-program som Atlanta, Mad Men, Westworld, I May Destroy You och Sex Education, reklamfilmer för Ralph Lauren och Google och filmer som A Star Is Born.

I programmet finns också ett samtal om framtiden för DIY med journalister från Pitchfork och Bandcamp.  BBC:s imponerande 100 år av musikbevakning uppmärksammas med en programpunkt och Spotify håller i ett par master classes. Den återkommande panelserien The State of  delar som vanligt med sig av sin syn på vad som är trendigt i olika delar av branschen under 2022.

Här finns konferensprogrammet.

Här finns artistprogrammet.

Christel Valsinger