15 augusti 2022

Popaganda fyller på med fem nya akter

Festivalen Popaganda fyller på. Nu är det klart att fem nya akter ansluter till årets line-up i form av Cherrie, Winhill/Losehill, Llojd, Avantgardet, Familjen. Cherrie gör sin artistdebut på festivalen. Popaganda 2022 arrangeras 26-27 augusti på Fållan i Stockholm.

– Det ska bli så kul att äntligen få köra på Popaganda! Jag har varit på Popaganda förut men aldrig kört min egen show, så jag längtar och ser fram emot att få sjunga för er. Det kommer bli magiskt, hälsar Cherrie i ett pressmeddelande.

Hittills bekräftade artister

Seinabo Sey

Future Islands (US)

Alex Cameron (AU)

Mares

Augustine

Florence Valentin

Junior Brielle

Sudan Archives (US)

Braids (CAN)

Winhill/Losehill

Avantgardet

Llojd

Jelly Crystal

Esther

Paula Jivén

River

Stuzzi

Girl Scout

MOR har däremot ställt in sin spelning.

Lars Nylin