11 augusti 2022

Allsångsfinal för Sanna Nielsen

Tisdag 16 augusti är det dags för Sanna Nielsen att för sista gången programleda Allsång på Skansen. Till finalen kommer en rad kända artistkollegor: Siw Malmkvist, Tommy Körberg, Sabina Ddumba, Ella Tiritiello, Vanna Rosenberg, Hanna Hedlund, Daniel Norberg, Sonja Aldén och Shirley Clamp.

– Det blir en historisk kväll när fantastiska Sanna Nielsen efter sju år säger hej då till Allsång på Skansen tillsammans med underbara artister. Naturligtvis är det Sanna själv som i den Play-exklusiva delen fortsätter finalkvällen med några utvalda favoriter, säger Per Rådelius, exekutiv producent och projektledare i ett pressmeddelande.

Tommy Körberg, Ella Tiritiello och Sabina Ddumba bjuder på musik. Siw Malmkvists långa karriär hyllas med ett nummer som hon själv deltar i tillsammans med Sanna Nielsen, Vanna Rosenberg, Hanna Hedlund och Daniel Norberg. Sonja Aldén och Shirley Clamp är finalkvällens Allsångsgäster. I den exklusiva SVT Play-sändningen fortsätter Sanna Nielsen bjuda på personliga favoriter tillsammans med husbandet under ledning av kapellmästare Stefan Brunzell.

SVT Play och SVT1 tisdag 16 augusti kl 20.00-21.00: Allsång på Skansen

SVT Play tisdag 16 augusti kl 21.00: Allsång på Skansen – Playförlängning

Lars Nylin