7 juni 2022

NFT:s och Metaverse i musikbranschen – det behöver du veta

Alla pratar om NFT:s och Metaverse, men vad är det egentligen? Export Music Sweden bjuder in till en ”Crash course”, med Daniel Johansson, forskare vid Linnéuniversietet och skribent här på MI. Seminariet gästas också av Christina Löwenström, VD för NFT-plattformen Zeptagram.

Seminariet äger rum den 16 juni klockan 9 på Nalen i Stockholm. Daniel Johansson berättar om vad NFT och Metaverse är och hur dessa fungerar i praktiken med verkliga exempel från den internationella musikbranschen. Daniel intervjuar dessutom Christina Löwenström, VD för svenska Zeptagram, som är en NFT-plattform för musikrättigheter och den egna kryptovalutan Zeptacoin.

Seminariet vänder sig till musikbranschen och är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Anmäl dig här.

Christel Valsinger