25 april 2022

Live Nation: Anna Sjölund till global roll, Sejka Ardermark ersätter

Det händer saker på svenska Live Nation. Anna Sjölund får global roll, Sejka Ardermark ersätter som Head Promoter.

Anna Sjölund, som dom senaste 10 åren ansvarat för konsert- och festivalverksamheten på Live Nation i Sverige, tar steget till en global roll, med titel SVP Touring International, men kommer att fortsätta vara Festival Director för Lollapalooza Stockholm.

Richard ”Sejka” Ardermark tar över rollen som Head Promoter och arbetet med att utveckla den internationella konsertverksamheten i Sverige. Sejka började sin karriär på Epitaph/Burning Heart Records med artister som The Hives, Turbonegro, Bad Religion, Millencolin och Flogging Molly. Han anslöt till Live Nation 2007 och har arbetat med artister som Bruno Mars, One Direction, Harry Styles, Slipknot, Volbeat, Imagine Dragons, Zara Larsson samt ledande komiker som Ricky Gervais och Dave Chappelle. I sin nya roll kommer Ardermark fortsätta vara en del av bokningsteamet för festivalerna Lollapalooza Stockholm och Sweden Rock Festival, samt fortsatt ha ett nära samarbete med Gröna Lund för att programsätta deras konsertschema för sommaren.

-Efter de här två nedstängda åren så känns det fantastiskt att ta sig an den här rollen nu är vi explosionsartat öppnat upp konsertverksamheten igen. Äntligen får vi göra det vi älskar igen och nu ska vi fortsätta växa teamet med morgondagens promoters, producenter och arrangörer. Jag tror aldrig vi sett ett så späckat spelschema som det ser ut att bli 2023 – se fram emot oerhört många spännande gig!, hälsar Sejka in ett pressmeddelande.

Lars Nylin