15 mars 2022

Petter i Traderakampanj för drabbade i Ukraina

För att hjälpa barn och familjer som drabbats av konflikten i Ukraina lanserar Tradera initiativet Stötta barnen i Ukraina till förmån för Rädda Barnen. Petter har skänkt en akvarell som nu är uppe i 151.000.

Nu inleder Tradera initiativet Stötta barnen i Ukraina med anledning av den rådande situationen i Ukraina. I initiativet uppmuntras svenska folket att bidra genom att lägga upp eller buda på auktioner. Alla pengar går oavkortat till en pågående insamling för Rädda Barnen, som ska finansiera stödinsatser till barn och familjer på flykt.

– Många insamlingar vittnar om att det är svårt att administrera skänkta kläder och saker på plats. Det är alltså ofta bättre att skänka pengar. Genom att sälja kläder och saker på Tradera kan du skänka pengar till Rädda barnen som är på plats i Ukraina. Med detta initiativ kan vi utnyttja vår plattform till något gott, säger Johanna Ewerbring, charity lead på Tradera.

Petter Alexis Askergren skänker en akvarell föreställande Sergels Torg och det finns fler branschbekanta i initiativet.

Ett urval av auktioner som är igång till förmån för kampanjen Stötta barnen i Ukraina:

4 kampanjer med Movits!

2 biljetter till Malmö-premiären av “Noice – Rockmusikalen” inkl middag

En dag i studion med artisten Julia Alfrida

Årskort till KB’s konserter i Malmö

Petters kampanj finns här:

https://www.tradera.com/item/230901/530977391/akvarellmalning-malad-av-petter-for-radda-barnen

Alla kampanjer finns här:

https://www.tradera.com/charity/ukraina

Lars Nylin