16 december 2021

Svenska producenten WIZARDMCE till TAC Giant Publishing

20-åriga svenska producenten WIZARDMCE har ingått avtal med TAC Giant Publishing. Förlaget startades tidigare i år av branschikonen Irving Azoff tillsammans med Shawn Holiday, tidigare co-head för Columbia Records och Sony Music Publishing.

Producenten WIZARDMCE, vars riktiga namn är Harry Potter, fick i år med fem låtar på Polo G:s Hall of Fame, som gick in som etta på Billboard 200 albums. Tre av de Wizardproduerade låtarna blev även hits på Billboard Hot 100. Under året har Wizard också haft en Hot 100-hit med Gucci Manes Poppin. 

Nu har han skrivit kontrakt med förlaget TAC Giant Publishing, startat av Irving Azoff och Shawn Holiday.

”Det var mer än bara en magkänsla att gå med Shawn Holiday. Jag vet att det var det här jag letade efter hos ett förlag och jag kunde inte vara mer exalterad över att arbeta med Giant och Warner Chappell. Jag ser fram emot att göra det jag älskar mest – att göra magi”, säger WIZARDMCE i ett pressmeddelande.

Tidigare i år skrev han managementavtal med Today is Vintage.

”Vad den ojämförliga Shawn Holiday och Azoffs bygger på Giant är i en klass för sig. Genom att ha dem ombord tillsammans med ingen mindre än Ryan Press och hans team på Warner Chappell, är vi övertygade om att Wizard kommer att fortsätta att forma det musikaliska landskapet i flera år framöver”, säger Rebin ’Rebstar’ Shah, grundare av Today Is Vintage.

Christel Valsinger