14 december 2021

Love Street Music i avtal med V2 Records

Det norsk-svenska promotionbolaget Love Street Music har ingått avtal med det internationella skivbolaget V2 Records gällande promotionsamarbete i Norden. Under våren öppnar Love Street Music också Sverigekontor.

Love Street Music är grundat av svenske Sebastian Carl Smedberg och har för närvarande sitt huvudkontor i Oslo. Under våren 2022 öppnar företaget dock även kontor i Sverige.

V2 Records Benelux grundades av Richard Branson 1997 som en del av V2 International-gruppen. Numera är det ett av de största oberoende företagen i Västeuropa, med Bertus Distribution som strategisk partner och Tom Willinck som direktör. V2 Benelux har kontor i Nederländerna, Frankrike, Tyskland och Belgien.

Max Beekman (Promotion manager V2):

‘’I’ve met Sebastian from Love Street Music a while back, working on one of our Norwegian artists Hanne Mjøen. Immediately I felt that we were on the same wavelength when it comes to how to approach promotional activities in these times where not only COVID but also technologic development keeps changing the landscape. 2022 will be an important year for us as V2, working with a lot of artists that are coming from the Nordics. I’m very happy that V2 and Love Street Music will work even more closely together on all those projects.’’

Sebastian från Love Street Music:

”Jag mötte teamet på V2 under 2020 via min goda vän och samarbetspartner Andres Dahl. Jag fick en otroligt bra magkänsla från dag 1 av hela teamet på V2. Alla på skivbolaget har ett kreativt och modernt tankesätt runt alla sina artister och releaser. Det ska bli otroligt spännande att få jobba tätt med V2 och utveckla detta samarbete ännu mer under 2022.”

Christel Valsinger