1 november 2021

Hanna Ferm firar dubbel platina med ”För Evigt”

Hanna Ferms svenska debut ”För evigt” har certifierats med dubbel platina. På fredag följs succén upp med en ny singel på svenska, via Spotifys koncept Studio It´s Hits.

För evigt mottogs med öppna armar av Hannas gamla fans och följare men attraherade också nya lyssnare och en bredare målgrupp. Sedan release har låten legat länge på Topp 30 på Spotify (#9 som högsta placering) och varit etta på Svensktoppen flera veckor i rad. Nu har För evigt gått dubbel platina (16 miljoner+ streams i Sverige), vilket firats med utdelning av certifikat.

Den 5 november släpps nya singeln Flyg Fula Fluga Flyg som spelats in i Spotifys studio i Stockholm. Låten är en del av konceptet Studio It´s Hits och släpps via Universal Music.

Bilden från vänster: Frida Skogh (PR Manager Universal Music), Cassandra Ströberg (A&R Universal Music), Hanna Ferm (artist), Katinka Roos (Copywriter/Creative Universal Music och Annika Franczak (A&R/Project Manager Universal Music). På bilden saknas Christoffer Silverberg och Jens Malmlöf (A&R:er Universal Music)

Christel Valsinger