31 augusti 2021

Gift Blessing till Dimberg Jernberg Management

Dimberg Jernberg Management har skrivit avtal med artisten och rapparen Gift Blessing, som blev rikskänd efter sin medverkan i TV4:s Talang.

Med sin snabba rap och starka berättelse om familjens flykt fångade Gift Blessing Talangjuryns hjärtan i början av året och blev skickad direkt till final. Sedan dess har han medverkat i bl a Carina Bergfeldts talkshow på SVT, Nyhetsmorgon och Malou Efter Tio i TV4.

Linköpingsartisten blir nu en del av Dimberg Jernbergs roster, som bl a inkluderar Per Gessle, Peter Jöback och Molly Hammar.

– Vi är väldigt glada över att få inkludera Gift Blessing i vårt gäng. Gift är en enorm talang och begåvning som är alldeles i början av vad vi hoppas och tror kommer vara en långvarig karriär. En väldigt speciell ung person som vi ser fram emot att få guida framåt med början i ny musik, säger Marie Dimberg.

Christel Valsinger