29 augusti 2021

David Guetta klar för Summerburst 2022

Summerburst fick flytta sitt 10-årsjubileum ännu en gång, till nästa sommar, 3-4/6 på Ullevi i Göteborg. Nu avslöjas några av de artister som redan nu är klara. Bland dessa finns David Gueta och Will Sparks.

På scenen finns även bl a Rebecca & Fiona, Alok, Sam Divine, Chelina Manuhutu samt Da Tweekaz, den sistnämnda på Hardstyle-scenen Orion Area som gör comeback.

– Det känns helt fantastiskt att såhär tidigt kunna presentera en så stark lineup. Vi kommer självklart att släppa ännu fler grymma artister men jag tror aldrig att vi har haft en så stark start. Vi är tacksamma för alla som har valt att behålla sina biljetter, nu förväntar vi oss ett högt tryck och kan inte vänta tills vi får ses och dansa tillsammans igen. Till dess uppmanar vi alla våra fans och biljettköpare att vaccinera sig, säger Anders Boström, festivalgeneral, i ett pressmeddelande.

För de som valt att behålla sina biljetter från 2020 och 2021 så är biljetterna giltiga även till 2022. ”Summerburst vill självklart inte att någon ska missa sin favoritartist, därför kommer de med endagsbiljetter från 2020 och 2021 att få möjligheten att byta dag längre fram. Biljettköpare ges även möjligheten att återlösa sin biljett” sägs i pressmeddelandet.

Fler artister kommer att annonseras löpande.

Lars Nylin