17 augusti 2021

Future Echoes bjuder in till låtskrivarcamp med Rob Davis

I samband med showcasefestivalen och konferensen Future Echoes i Norrköping kommer låtskrivarcampet Song Hubs att hållas. En av deltagarna är Rob Davis, låtskrivare och producent bakom Kylie Minogues superhit Can’t Get You Out Of My Head.

Campet hålls den den 13-16 september och är öppet för alla låtskrivare att söka fram till den 20 augusti. Arrangörer är Future Echoes i samarbete med APRA AMCOS (Australasian Performing Right Association och Australasian Mechanical Copyright Owners Society) samt Studieförbundet Vuxenskolan

Campet kureras av två etablerade låtskrivare:
*Rebecka Digervall från gruppen The Magnettes, som skrivit låtar för bl a Nova Miller, Gemelle, tv-serien Finaste Familjen och Netflixserien Elite. Rebecka Digervall är signerad till förlaget K51 som drivs av David Lindgren Zacharias och Eric Hasselqvist.
*Angus Campbell, australisk, Stockholmsbaserad musikproducentsom jobbat med bl a Lou Stone. Är även ena halvan av den internationella akten Two Another.

Campet gästas också av Rob Davis, som skrev och producerade Kylie Minouges Can’t Get You Out Of My Head ihop med Cathy Dennis, en låt som toppat listor i 25 länder och gett låtskrivarna tre Ivor Novello Awards. Tillsammans skrev David och Dennis också Kylies låt Come Into My World.

Ansök till campet här.

Christel Valsinger