11 augusti 2021

Artisterna på Rockbjörnen

Molly Sandén (bilden, Myra Granberg och en inspelad Zara Larsson är något av innehållet när Rockbjörnen delas ut 22 augusti.

Artisterna som kommer att uppträda på Rockbjörnen 2021 på Södra Teatern i Stockholm är bl a Molly Sandén, som förra året vann pris på galan som Årets kvinnliga liveartist, Clara Klingenström, Myra Granberg och Smith & Tell. Zara Larsson deltar i ett specialinspelat inslag.

I vanliga fall hålls galan i Kungsträdgården i Stockholm. På grund av pandemin är den i år nerskalad. Vid midnatt i tisdags delades 350 biljetter ut på Södra teaterns hemsida. Det var först till kvarn som gällede.

Artister på Rockbjörnen 2021:

Molly Sandén

Smith & Tell

Clara Klingenström

Zara Larsson (inspelad)

Myra Granberg

 

Rockbjörnen livesänds på Aftonbladet den 22 augusti klockan 20.00 med uppsnack från cirka 19:30.

Lars Nylin