Nyheter 21 juli 2021

Ash Pournouri om Tim Berglings bortgång

Aviciis manager Ash Pournouri har för första gången uttalat sig om Tim Berglings bortgång och de reaktioner Pournouri fått efteråt.

Det är när intervjupodden Framgångspodden släpper sitt avsnitt 500 som det presenteras en intervju med entreprenören Ash Pournouri. Han berättar om samarbetet med Avicii och även om det när hat han fått utstå efter Berglings bortgång. Detta efter att många ansett att han han pressat Bergling för hårt i dennes karriär.

– Jag ville ha en speciell intervju till det femhundrade avsnittet och det blev det verkligen med en person som inspirerat mig mycket. Hans arbete med att bygga upp en av de största svenska musikexporterna i modern tid, Avicii, är helt otroligt. Tim och Ash har skapat musikhistoria. Det är dock mycket frågor som aldrig blivit besvarade. Med denna intervju kommer vi finna svaret på flera av dem vilket jag är otroligt tacksam för, säger podcastens ansvarige Alexander Pärleros i ett pressmeddelande.

Lars Nylin