Förlag 12 juli 2021

Today is Vintage i avtal med Synchro

Today Is Vintage har skrivit förlagsavtal med den amerikanska producenten Synchro som är student på Clive Davis Institute i New York. Synchro är aktuell som producent på Naods album “Naod vs Nine”som släpptes i fredags.

– Det är inte ofta man hittar en producent som blomstrar i flera genrer, såsom pop, hiphop, EDM och reggaeton. Men här har vi Synchro, en ödmjuk supertalang som lämnar avtryck bland alla som han jobbar med, tack vare sin mångsidighet och varma personlighet, säger Rebin ‘Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– I am so honored to join the team of Today Is Vintage as a producer. I am beyond excited to embark on this new journey in my music career with such a strong team behind me. As Rebin always tells me “good things are coming”, säger Synchro.

Synchro har co-producerat öppningsspåret på svenska rapparen Naods aktuella album Naod vs Nine. Han är student på Clive Davis Institute i New York och deltog i  vintras i The Cloud Sessions – ett virtuellt songwriting camp som produceras av Today Is Vintage i samarbete med bl.a Export Music Sweden, Clive Davis Institute och Sveriges Ambassad i USA.

Christel Valsinger