Virgin Miri till Today Is Vintage

Svenska artisten, låtskrivaren och producenten Virgin Miri har skrivit ett exklusivt skivkontrakt och förlagsavtal med Today Is Vintage. På midsommarafton släpps EP:n Pop My Cherry (Extra Virgin).

– Jag upptäckte Virgin Miri i vintras bland de hundratals ansökningar som vi hade fått till The Cloud Sessions – ett virtuellt låtskrivningscamp som vi producerar i samarbete med bl.a Clive Davis Institute och Export Music Sweden. Magkänslan som jag fick är obeskrivlig. Jag har endast känt så här en gång tidigare och det var när jag jobbade med The Weeknd innan hans debut. Miri är en otrolig låtskrivare, producent och artist med en tydlig vision och jag ser fram emot vår framtid ihop, säger Rebin Shah, VD på Today Is Vintage i ett pressmeddelande.

På midsommarafton släpps EP:n Pop My Cherry (Extra Virgin) och spelningar är bokade på Nordic International Film Festival och The Williamsburg Hotel i New York samt Youngstival i Kristianstad i sommar.

– ÄNTLIGEN har jag hittat nån som fattar min grej och delar min vision. Så fort jag och Rebin började snacka kändes det helt rätt. Jag är sjukt pepp på att jobba med teamet på Vintage och ta min musik till nästa nivå, säger Virgin Miri.

Christel Valsinger