15 juni 2021

Alla på Allsången

Tisdagen efter midsommar är det traditionsenlig premiär för Allsång på Skansen. Sanna Nielsen är fortsatt programledare och några av de som gästar henne på Sollidenscenen i Stockholm är Molly Sandén, Eric Saade, Eva Rydberg & Ewa Roos, Newkid, Tusse, Darin, Benjamin Ingrosso och Maja Francis.

– Som jag har längtat efter att Allsång på Skansen ska starta! Det finns inget bättre än att sjunga tillsammans på somrarna och den här sommaren är jag extra glad över att vi kommer kunna ha lite publik på plats igen. Jag kommer att njuta av stunderna med alla tittare, alla som är på plats och med våra artister som gästar oss under säsongen. Tillsammans för vi allsångstraditionen vidare och samlar på oss nya, fina minnen, säger programledaren Sanna Nielsen, som leder sändningarna från Sollidenscenen för sjätte året i rad, i ett pressmeddelande.

Programmet kommer att vara sig likt, även om publikhavet nedanför scenen blir begränsat:

– Fantastiska Sanna Nielsen fortsätter leda Sveriges största sommarunderhållning i SVT. Vi ser fram emot en härlig Allsångssommar med många spännande gäster, där ny musik blandas med gamla favoriter, härliga shownummer och alla efterlängtade allsånger. Vi fortsätter succén från 2020 och gläds åt att hela Sverige fortsatt kan sjunga med i allsångerna via Duo-appen. Och att äntligen kunna ta emot en, om än mindre, publik på plats på Skansen blir magiskt och något som vi alla längtat efter, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Alla artister i ”Allsång på Skansen” 2021 – program för program

Tisdag 29 juni

Per Andersson

Lisa Nilsson

Pernilla Andersson

Molly Sandén

Anis Don Demina & Sami

 

Tisdag 6 juli

Sabina Ddumba

Eric Saade

Lena Jonsson Trio

Uno Svenningsson

 

Tisdag 13 juli

Eva Rydberg & Ewa Roos

Takida

Loreen

Thomas Stenström

 

Tisdag 20 juli

Jelassi

Frida Öhrn

Newkid

Vikingarna

Brynolf & Ljung

 

Tisdag 27 juli

Arvingarna

Eagle-Eye Cherry

Cherrie

Tusse

 

Tisdag 3 augusti

Sandro Cavazza

Charlotte Perrelli

Darin

Tove Styrke

 

Tisdag 10 augusti – Även extratimmen med ”Allsångsscenen är din”

Nils Landgren / Viktoria Tolstoy / Ida Sand

Smith & Thell

Daniela Rathana

Benjamin Ingrosso (”Allsångsscenen är din”)

 

Tisdag 17 augusti

Maja Francis

Chris Kläfford

Peter Jöback

Timbuktu

Lars Nylin