24 maj 2021

Sverigetopplistan: Tokken i topp

Hov1 är kvar i topp av Sverigetopplistan med Tokken (feat Dree Low)[EMI/Universal] men Victor Leksell gör en stark start. Molly Sandén är etta på albumlistan med förra veckans nykomling Dom ska veta  [Milkshake/Sony].

Miriam Bryant och Victor Leksell tappar en plats till tre med Tystnar i luren [Warner/Warner]. Men detta kompenseras lysande. Leksell har en ny nummer 2 med Snälla bli min (Spotify Studio It’s Hits) [Columbia/Sony] samtidigt som Bryant går in som nummer 6 med Mitt hjärta blöder [Warner/Warner].

En titel som börjar blanda sig i toppstriden på allvar är Tion Wayne & Ross Milllions som tagit Baby [Atlantic/Warner] från 43 till 9 och nu 4.

En liknande klättring gör Asme som går från 70 till 7 med Färger [BL].

En intressant nyhet är Daniela Rathana som går in som 20 med Satan i gatan (Spotify Studio It’s Hits) [Universal/Universal].

Förra veckans starka nykomling Newkid tappar däremot från 8 till 17 med Aldrig haft något annat val [Sony/Sony].

Tones And I är ny etta på Heatseeker med Won’t Sleep [Elektra/Warner].

Sarah Klang tappar på stora listan med förra veckans trea Virgo [Pangur/Bengans], men toppar fortsatt listan för fysisk försäljning.

Victor Leksell får ytterligare ett plus denna vecka genom att gå in som etta på vinyllistan med Fånga mig när jag faller [Columbia/Sony].

Alla fakta kring veckans listor hittar du på www.sverigetopplistan.se.

Lars Nylin