15 mars 2021

Bayside flyttar fram – Kygo huvudartist

Bayside Festival i Helsingborg byter datum och plats.  Men presenterar också festivalens första headline-artist: Kygo.

Det är pandemin som göra att arrangörerna väjer att flytta fram festivalen en månad, från den 16-17 juli 2021 till 13-14 augusti 2021. En annan nyhet är att festivalen flyttar till ett nytt festivalområde och kommer att äga rum i Olympia Park i centrala Helsingborg.

Första artisten för sommarens festival är också klar.

– Världsstjärnan Kygo lägger sin enda spelning i Sverige 2021 på Bayside Festival och det är vi exalterade inför. Kygos spelning på festivalens nya vackra festivalområde Olympia Park kommer bli en av sommarens höjdpunkter, säger David Arkhult, Festivalgeneral i ett pressmeddelande.

Fler artister släpps inom kort.

Christel Valsinger