8 december 2020

Famusa Bajo till Today Is Vintage

Famusa Bajo blir Vice President A&R på det Malmö/New York-baserade skivbolaget Today Is Vintage. Bajo har tidigare anlitats som A&R-konsult av bolaget. Han tar också med sig erfarenhet av att arbeta med artister som Cherrie och Naod till sin nya tjänst.

– Famusa har alltid spelat en väsentlig roll i Today Is Vintage som A&R-konsult, allt från vår första listetta i Ungern med Kállay Saunders till kureringen av The Cloud Sessions idag. Han är en visionär med en stark entreprenörsanda som kommer att hjälpa oss ligga i framkant som skivbolag, säger Rebin Shah, VD på Today Is Vintage.

– Jag tackar för förtroendet och ser fram emot att jobba med våra befintliga artister på Today Is Vintage, samt utöka vår roster med nya signeringar i min officiella omfattning som Vice President A&R, säger Famusa Bajo.

Today Is Vintage grundades av Rebin Shah, bättre känd som Rebstar. Han har samarbetat med artister och producenter såsom Trey Songz, The Weeknd, Drake, Boi-1da och T-Minus. Today Is Vintage huserar även artisten LE SINNER, som bl a toppat Spotifys virala lista i USA med låten Paris.

I fjol flyttade skivbolaget sitt huvudkontor till New York samtidigt som det fortsätter att ha ett lokalt kontor och studio i Malmö.

Today Is Vintage är även huvudarrangör bakom The Cloud Sessions – en rad virtuella music-collabs i samarbete med Export Music Sweden, Clive Davis Institute och The Consulate General of Sweden in New York.

Christel Valsinger