16 november 2020

Late Night Concert återvänder

Miss Li, Per Gessle, Myra Granberg, Carola och Victor Leksell är några av artisterna som uppträder i Late Night Concerts vintersäsong.

Late Night Concert är ett samarbete mellan Live Nation och TV4 som hade premiär i våras och spelades in på ett tomt Gröna Lund. Formatet föddes ur den rådande situationen där livescenen tystnat på grund av pandemin. Molly Sandén, Zara Larsson och Benjamin Ingrosso var några av artisterna i den första säsongen.

Vintersäsongen som startar den 2 december, sänds från den klassiska konsertarenan Cirkus i Stockholm, utan publik. Någraav de uppträdande artisterna är Agnes, Miss Li, Jill Johnson, Per Gessle, Myra Granberg, Carola, Astrid S och Victor Leksell. Nytt för säsongen är även den helt nya scenen ”It’s Hits”. Där kommer musikåret 2020 att sammanfattas när några av de mest uppskattade artisterna och låtarna på Spotify i Sverige intar scenen.

Programmet sänds på onsdagar och torsdagar i december med final på julafton. Alla sex avsnitt av den andra säsongen kan ses på TV4, TV4 Play och C More.

Christel Valsinger