2 november 2020

EXMS bjuder in till molnsessions

Ett säreget år ger spännande lösningar. Nu bjuder Export Music Sweden in till virtuella sessions med The Clive Davis Institute of Recorded Music​ i New York, en skola med 25 Grammy-nomineringar bara i år.

Det är nu öppet att ansöka för att delta i ​The Cloud Sessions​ ​-​ en rad virtuella collab-sessions som för samman artister, låtskrivare och producenter från Sverige och ​The Clive Davis Institute of Recorded Music​ i New York​.

Elever från det berömda Clive Davis-universitetet kammade hem 25 Grammy-nomineringar i år och har skrivit/producerat låtar åt bl.a Beyoncé, Drake, Camila Cabello, Justin Bieber, Lana Del Rey m.m. Ansök nu​ för att delta i The Cloud Sessions, 1-15 december 2020

Deadline för ansökan är den 9 november.

Info och länk till anmälan här: https://exms.org/the-cloud-sessions-1-15-december-2020/

The Cloud Sessions presenteras av ​Today Is Vintage​ i samarbete med ​Export Music Sweden,​ ​The Consulate General of Sweden in New York​ och ​Clive Davis Institute of Recorded Music.

Lars Nylin