17 augusti 2020

Summerburst gör digital festival

Med artister som Will Sparks och Rebecca & Fiona skapar Summerburst en digital festival den 21-22 augusti. Livestreamen kommer från olika scener i Göteborg och låter publiken interagera med artisterna.

Summerburst skulle firat 10-årsjubileum 2020, men fick likt alla andra stora publikevent ställas in till följd av pandemin. För att stilla festivalsuget något presenteras nu istället Summerburst Digital.

Festivaluppställningen består av en rad välbekanta namn från tidigare Summerburstfestivaler som Dimitri Vangelis & Wyman, Bassjackers, Rebecca & Fiona och Will Sparks. Festivalen sänds via Twitch från olika scener i Göteborg som Bananpiren och Push och ger fansen möjlighet att chatta med sina favoritartister samtidigt som de spelar på scen.

Summerburst Digital 2020 fullständig lineup:

Fredag 21 augusti:

Rebecca & Fiona

Jubël

Will Sparks

Brennan Heart

Martin Jensen

Lördag 22 augusti:

Meduza

Tigerlily

Albin Myers

Fang & Sabri

Bassjackers

Dimitri Vangelis & Wyman

Christel Valsinger