7 juli 2020

Molly och Fricky till Brännbollsyran 2021

Brännbollsyran presenterar två nya bokningar till nästa års festival: Fricky som intar festivalen för tredje gången och  Molly Sandénsom tar steget upp till festivalens största scen, Arena Stage.

Brännbollsyran har likt de flesta festivaler fått ställa in årets upplaga. Nästa års festival äger rum den 3-5 juni och har redan presenterat EDM-stjärnan Martin Garrix som headliner-namn. Nu är det också klart att Molly Sandén och Fricky spelar på 2021 års Brännbollsyra.

– Det känns otroligt skönt att redan nu kunna presentera några av de viktigaste byggstenarna till festivalen 2021. Världstjärnan Martin Garrix är klar och att vi redan nu kan presentera Umeås egna superstar Fricky och stekheta Molly Sandén ger en rejäl boost till nästa års festival, säger David Arkhult, Festivalgeneral.

Christel Valsinger