30 juni 2020

Datum klart för by:Larm 2021

by:Larm 2021 kommer att bli av, lovar arrangören. Den 4-6 mars ska den 24:e upplagan av den norska konferensen och festivalen äga rum. 

I ett meddelande skriver Stiftelsen by:Larm att man känner sig ödmjuka och glada över att ha kunnat genomföra årets by:Larm, som ägde rum den sista helgen i februari. Men man står i solidaritet med resten av musikbranschen och vill göra sin del för att återuppbygga den.

”Det finns många osäkerheter i den pågående coronasituationen, och det kan vara svårt att planera till och med bara några veckor framåt. Det finns dock två saker vi är säkra på: by:Larm 2021 kommer att hända, och festivalen kommer – som alltid – att fokusera på nya talanger.”

Datumen för den 24: e upplagan av av: Larm blir 4-6 mars 2021. Registreringen för artister som vill få chansen att spela på festivalen har nu också öppnat. Tre separata jurys i Norge, Sverige och Danmark, kommer att välja ut artister och band från respektive land. Inlämnade bidrag från andra länder kommer att utvärderas av: Larms bokningsavdelning.

Mer information om by:Larm 2021kommer i september, meddelar arrangören.

Christel Valsinger