5 juni 2020

Charlotte Perrelli stjärna på slottet

Charlotte Perrelli är en av deltagarna när Stjärnorna på slottet sändds i SVT i julhelgen, Hon får sällskap av Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace

– Vi är så glada över att kunna genomföra den 15:e säsongen av Stjärnorna på slottet och med en spännande mix av tre skådespelare, en schlagerdrottning och en konstnär. Tittarna kan se fram emot ännu en känslomässig berg- och dalbana i julhelgen när Shima, Charlotte, Ernst, Ola och Kjell öppnar dörren och släpper in oss bakom kulisserna, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger.

Charlotte Perrelli presenteras i ett pressmeddalande:

”Charlotte Perrelli tog Sverige och Europa med storm när hon vann Eurovision Song Contest i Jerusalem med “Take Me to Your Heaven” 1999. Förra året, 20 år senare, knöt hon ihop säcken och var Sveriges kommentator för tävlingen tillsammans med Edward af Sillén i Tel Aviv. Däremellan har Charlotte bland annat släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, tävlat i Melodifestivalen tre gånger till, varit programledare för tävlingen, turnerat i Europa och Asien, sommarpratat, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller i musikalerna ”Skönheten och odjuret”,” Jesus Christ Superstar” och ”Evita”. Hon har släppt träningsböcker, har en egen skönhetskollektion och bloggar.”

Meter Television är producent av serien.

Lars Nylin