5 maj 2020

Universal Music anställer TikTokare

Universal Music har anställt TikTokern Frida Jernspets som konsult för att stötta bolagets artister på den växande plattformen.

– När det kommer till TikTok är det viktigt för oss att kunna konsultera och assistera våra artister på bästa möjliga sätt. Vi vill dels att våra artister ska känna sig bekväma att manövrera sina egna konton på plattformen men vi vill även kunna bredda vårt promotion-erbjudande. Frida själv har en fantastisk energi så det ska bli extra kul att jobba tillsammans med just henne, säger Eddie Persson, Creative & Marketing Director, Universal Music.

ByteDance-ägda appen TikTok växer sig just nu större världen över och Frida Jernspets har tillträtt sin tjänst i dagarna.

– Det ska bli så spännande att börja jobba med Universal Music och deras artister! Jag hoppas verkligen att jag kan bidra med mycket både när det kommer till artisternas egna kanaler men även att proaktivt kunna komma med idéer när det kommer till att aktivera specifika låtar, säger Frida Jernspets vars egna TikTok-konto finns här.

Christel Valsinger 

Bilden: Frida Jernspets och Eddie Persson.