24 april 2020

Ingen Storsjöyran 2020

Även Storsjöyran har gett besked att årets upplaga ställs in. Till nästa års yra är redan Lars Winnerbäck klar.

”Vi är bedrövade. Fram till nu har vi hoppats kunna genomföra Storsjöyran i år. Med vårt datum, sent på sommaren, trodde vi att effekterna av coronaviruset skulle ha mattats av. Men vi inser att det inte kommer gå att garantera att det blir så” skriver Storsjöyran, som in i det sista hade hoppats att det relativt sena datumet skulle rädda årets evenemang.

Nästa års festival kommer att hållas 30-31 juli och har redan klart med Lars Winnerbäck. I ett pressmeddelande skrivs vidare: ”Vi tittar just ni på möjligheten för även andra av årets artister att följa med till nästa års festival och räknar med att inom kort presentera fler namn till 2021.”

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 gäller till festivalen 2021, oavsett eventuella prishöjningar. Biljetter till Storsjöyran 2021 finns redan nu till försäljning via festivalens hemsida. Köpta biljetter till Storsjöyran 2020 kommer kunna återlösas, förutom serviceavgiften, till och med juni. För mer information hänvisas till Ticksters kundservice.

Lars Nylin