20 april 2020

Anna Stadling till Like Music

Artisten Anna Stadling finns numera på LiKe Music Sweden AB för management, bokning och presskontakt. Det nya samarbetet inleds med singeln När allt det här är över.

Om det tätare samarbetet med Anna Stadling säger Lotta LiljefjällLiKe Music (t h på bilden):

– Jag jobbade på skivbolaget MNW Records då Anna släppte sitt debutalbum där 1999 och har sedan dess alltid tyckt om hennes fantastiska röst och uttryck. Därför blev jag extra glad då Anna kontaktade mig för lite mer än ett år sedan och frågade om inte jag ville bli hennes manager. Jag tackade ja direkt! Nu har vi även henne för exklusiv bokning. Något vi är väldigt glada över.

LiKe Music drivs sedan 2012 av Lotta Liljefjäll och hennes man Kent. Bolaget har exklusivt management och bokning för Sanna Nielsen, Hanna Hedlund, Anne-Lie Rydé och nu alltså även Anna Stadling.

Anna Stadling säger om den nysläppta låten:

– Jag tänker mig låten/omslaget som en jättestor varm kram. En sån som man längtar efter att ge så många nu, men inte kan. Än.

När allt det här är över är en nyinspelad radioversion av en låt som ursprungligen fanns på albumet Efter stormen år 2017 och den gången hade sin botten i en sjukdomsdrabbad period då både Anna och hennes man drabbades av cancer. Låten är skriven av Andreas Mattsson (f.d Popsicle och låtskrivare för t.ex Peter Jöback) som även producerade originalversionen. Den nya versionen är  producerad av Pecka Hammarstedt och Ollie Olsson.

Lars Nylin