17 mars 2020

Ludwig Göransson och Justin Timberlake bakom soundtracket till nya Trolls

Soundtracket till kommande filmen Trolls World Tour the Film, har producerats av svenske producenten och Oscarvinnaren Ludwig Göransson, tillsammans med Justin Timberlake.

Timberlake har skrivit och framför originalmusiken i filmen, där en lång rad skådespelare och världsstjärnor medverkar, såsom SZA, Anderson .Paak, HAIM Anna Kendrick, Kelly Clarkson, Mary J. Blige, George Clinton och svenska Caroline Hjelt och Aino Neneh Jawo från Icona Pop.

Trolls World Tour Original Motion Picture Soundtrack är uppföljaren till det framgångsrika soundtracket till filmen Trolls. Även det producerades av Justin Timberlake och innehöll världshiten Can’t Stop The Feeling som blev etta på Billboards Hot 100 chart och belönades med en Grammy. Låten skrevs av Justin Timberlake tillsammans med Max Martin och Johan ”Shellback” Schuster.

Christel Valsinger