17 mars 2020

Första deltagarna till EMMMA klara

Liz Almqvist, det senaste tillskottet hos nordiska managementbolaget DimbergJernberg Management, har blivit utvald till EMMAs program för nya managers i Europa.

EMMA, European Music Managers Alliance, lanserade i höstas mentorskapsprogrammet EMMMA (The European Music Managers Mentorship Acitvation (Läs mer här). Programmet som pågår under ett år, syftar till att bygga internationella nätverk och stöttar deltagarna i att utveckla sin professionella karriär.

14 deltagare över hela Europa har tagits ut till det första programmet, som är medfinansierat av Creative Europe Programme of the European Union och YouTube Music.

Två personer i Sverige blev uttagna, och Liz en av dessa.

– Det känns otroligt roligt att ha blivit uttagen till det här programmet där jag kan inspireras och utvecklas på internationell nivå, och att få kontakt med andra som kommer jobba inom framtidens musikbransch. Hos DimbergJernberg har jag ett ypperligt stöd i att utvecklas och hitta innovativa vägar, så det här är ett steg i rätt riktning. Jag är väldigt glad för att EMMA tror på mig och vill stötta min fortsatta karriär, säger Liz Almqvist.

Christel Valsinger