10 januari 2020

Robyn exklusivt på Way Out West

Robyn gör sitt enda svenska framträdande i sommar på Way Out West i Göteborg.

Robyn är klar som avslutande headliner lördagen den 15 augusti i Göteborg. Sedan tidigare är även Bon Iver, Khalid, The Tallest Man on Earth, FKA twigs med flera klara för festivalen.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en ikonisk artist som Robyn som avslutande headliner på årets festival. Redan på förhand vågar vi tippa att det blir ett av sommarens mest magiska liveframträdanden. Allsångsgarantin är ett faktum, säger Filip Hiltmann hos arrangören Luger.

Tidigare släppta artister till Way Out West är: Bon Iver, Khalid, FKA twigs, Burna Boy, The Tallest Man on Earth, Michael Kiwanuka, Bikini Kill, Slowthai, The Black Madonna, Koffee och Boy Pablo. Fler artister tillkommer löpande.

Way Out West arrangeras 13-15 augusti i Slottsskogen i Göteborg. Way Out West 2020 blir festivalens fjortonde upplaga.

Lars Nylin