11 november 2019

De leder Musikhjälpen 2019

Det blir artisten Miriam Bryant, P3-profilen Farah Abadi och komikern Daniel Hallberg som leder årets upplaga av Musikhjälpen. Den 9 december kliver de in i buren för att tillsammans med lyssnarna skapa engagemang och samla in pengar till årets tema ”Sex är inte ett vapen”.

Årets Musikhjälpen äger rum i Västerås och temat sätter fokus på hur sexuellt våld används i krig och konflikter världen över.

Farah Abadi är med och leder Musikhjälpen för tredje gången.

– Det är såklart superroligt men också nervöst. Dels för att jag inte känner Miriam och Daniel sedan innan, dels för att jag vill att alla där hemma ska förstå hur viktigt årets tema är och välja att engagera sig, säger Farah Abadi.

Musikhjälpen direktsänds i sin helhet i P3, SVT Play och i Musikhjälpens app. Stora delar sänds också i SVT2.

Christel Valsinger