9 september 2019

Stark start för Dree Low

Det blev bara en vecka som tvåa för Tones And I med Dance Monkey [Elektra/Warner]. Nu är den tillbaka i topp trots tuff match mot Bra för dej [Sommarnatt/Sony] med Estraden & Victor Leksell, nykomling som nummer 2. På albumlistan är Dree Low nummer 1 med nyheten Flawless [Top Class Music].

Dree Low har även en stark ny nummer 4 på singellistan med Pippi och toppar Heatseeker med Haha. Västerortsrapparen är även starkaste klättrare i toppskiktet när Kapabel 2 går från 43 till 8. Dree Low har sällskap på topp 5 av Einar som dock faller från topplacering till nu 3 med Nu vi skiner [Einar].

Veckans nyhet utöver det svenska inslaget är även det rap, Post Malone går in som 9 med Circles [Republic/Universal].

Albumlistornas nyhet nummer ett utöver Dree Low är Lana Del Reys Norman F***ing Rockwell! [Polydor/Universal] som utöver plats 2 på stora listan även toppar vinyllistan och den för fysisk försäljning. Andra som startar starkt är Tool och Bon Iver.

Etta på samlingslistan är även efter 48 veckor A Star Is Born med Lady Gaga [Interscope/Universal], bara en månad kvar till ettårskalaset allstå.

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin